SuperRzeźniK Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Doświadczenia w kwestii nagrywarek DVD nieamam ŻADNEGO, ale firmę LG mogę szczerze polecić ze względu na jej serwis gwarancyjny, który jest bardzo solidny. Szybko od ręki i bez gadania. Na kierbedzia w warszawie miałem okazję byc już z 20 razy i za karzdym razem wszystko było w porządku! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperRzeźniK Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 co w dzisiejszych serwisach gwarancyjnych jest żadkością! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 To co w koncu kupic, chce cos co bedzie porzadnie nagrywac plytki bez zadnych zmian biosow itd. Litek 1633S czy NEC 3500A ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Moim zdaniem NEC. Ale BIOSa warto i tak zmienić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 To co w koncu kupic, chce cos co bedzie porzadnie nagrywac plytki bez zadnych zmian biosow itd. Litek 1633S czy NEC 3500A ? Pozdrawiam biosy we wszystkich palnikach trzeba zmieniac bo aktualizowane sa strategie zapisu dla wszelakich nosnikow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cywa Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 _Vip_ napisałeś, że masz LiteOna SOHW 812S@700A. Ja swego czasu zmieniłem LiteOna SOHW 812S@832S. Czy twój MOD biosem daje lepsze efekty niż ten mój :?: Jeśli tak to czy mógłbyś zamieścić link skąd zassać biosik do DVDRW :?: Z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 mam podmieniony eeprom w napedzie czyli tzw.Z-MOD wpisz w google "Z-mod Zebra" i znajdziesz co trzeba.Mojego eeproma przeslac Ci nie moge bo jest on dla kazdego palnika inny.Zebra odpowiednio przerobi Twoj eeprom i bedziesz mogl wgrywac niemodowalne,orginalne biosy (ktore jednak daja najlepsza jakosc zapisu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cywa Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 VIp odszukałem topic na tweaku i zassałem najświeższe biosy do modziku. DVDRW jest firmowa w pracy i niezbędna do mojej pracy więc każdy upgreat do nowszego modelu z noweszymi opcjami jest dla mnie wskazany. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 A czy ten NEC ma mozliwosc palenia plytek dwustronnych? Kurcze nie wiem, ktora wybrac. Ktora z nich lepiej wypala na najnowszym dostepnym biosie? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek_Dobra_Rada Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 to co wkońcu lepiej kupić Lite-ON DVD+/-RW SOHW-1633S czy NEC DVD+/-RW ND-3500A ?? czy na obu da sie wypalać płyty DVD, które będą odzczytywane na ponad dwu letnim stacjonarnym odtwarzaczu (panasonic)?? jutro jade na giełde kupować dlatego prosze o porade z góry dziękuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...