k2 Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Własnie przesiadłem sie z Win98 SE na WinXp [nie z własnej woli, to dzeki KaZa-ie i jej virusom :)] Mam pytanie da sie zrobic pasek szybkiego dostepu obok startu w lewym dolnym rogu? Jezeli tak to jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Tak, naciskasz prawym przyciskiem na dolny pasek, toolbars i zaznaczasz quick launch... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Tak, naciskasz prawym przyciskiem na dolny pasek, toolbars i zaznaczasz quick launch... kocham cie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Tak, naciskasz prawym przyciskiem na dolny pasek, toolbars i zaznaczasz quick launch... kocham cie :) poważnie ? :D :lol: hahaha... żartuję :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Tak, naciskasz prawym przyciskiem na dolny pasek, toolbars i zaznaczasz quick launch... kocham cie :) poważnie ? :D :lol: hahaha... żartuję :wink: moze te pytanie byl lamerskie, ale nie chało mi sie grzebac w windze, jedny co moge powedzec ze ten system jak na rzie nie ma wad... pulpit mozna sobie dostosowac jak sie chce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Nie wiedziałem, że mamy na forum ludzi innej orientacji niż hetero :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Gr00bY Mazur"]Nie wiedziałem, że mamy na forum ludzi innej orientacji niż hetero :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :DA może to ON i ONA :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...