deeejot Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Oto gdy zamykam wina to troche to trwa a jak juz zamknie to nie wylanczy go tylko pisze "blad ochrony systemu window nacisnij dowolny klawisz" nacisne i wylanczy sie sam ( mam ATX ) co sie stalo poradzcie cos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 pierwszy strzał: jak masz płytę VIA to zainstaluj najnowsze 4in1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Nie mam plyty VIA mamms6156 micro atx bx10 mainboard to jest pod pentium 2 ale wczesniej sie tak nie dziala nie wiem czy to wina gry jakiejs programu anty virusowego czy juz sam nie wiem skad taki komunikat sie wziol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Nie mam plyty VIA mamms6156 micro atx bx10 mainboard to jest pod pentium 2 ale wczesniej sie tak nie dziala nie wiem czy to wina gry jakiejs programu anty virusowego czy juz sam nie wiem skad taki komunikat sie wziolJa bym zrobił tak. Zainstaluj win98 i wyłączaj kompa. Później sterownik od czegoś tam i restart. Za którymś razem po zainstalowaniu jakiegoś programu/sterownika będziesz wiedział co powoduje zawieszanie się kompa. Ja tak wykyłem błędne działanie mojego napedu DVD (nie odtwarzał filmów przy zainstalowanym WinOnCD 3.6 (stare dzieje). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Nie mam plyty VIA mamms6156 micro atx bx10 mainboard to jest pod pentium 2 ale wczesniej sie tak nie dziala nie wiem czy to wina gry jakiejs programu anty virusowego czy juz sam nie wiem skad taki komunikat sie wziolAle masz płytę na chipsecie VIA :) http://www.msi.com.tw/program/products/mai...MODEL=MS-6156VA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Oto gdy zamykam wina to troche to trwa a jak juz zamknie to nie wylanczy go tylko pisze "blad ochrony systemu window nacisnij dowolny klawisz" nacisne i wylanczy sie sam ( mam ATX ) co sie stalo poradzcie cosJak masz kartę sieciową, to wyciąg ją i wtedy spróbuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctor Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Jest poprawka do windy 98se z powodu nie wyłączania się kompa.Mój zanjomy też tak miał po poprawce wsio chodzi.Sorry nie pamiętam numeru ponwieaż mam parę takich poprawek.Wejdź na witrynę komputer świta tam jest w dziale, download.Lub prześlę ci ją na emaila. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cOyOte Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 win98se tak ma :) zainstaluj close patcha i albo pomoze albo nie :) w koncu to windows ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Mozecie dac linka ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...