trutututu Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 mam tak : pompka aquael650->blok cpu (M) -> chlodniczka mala alu od mate'a chce dokupic blok na gpu : 1 nie wiem jaki chcialem cos w miare taniego tak do 70zl 2 czy pompka i chlodniczka pociagna rozbudowny zestaw - wiem ze sa osoby ktore na tej pompce maja nawet nagrzewnice i 3 bloki :) ale chcialbym sie upewnic tak dla orientacji co do wydajnosci tego co teraz mam AXP 2000@2600 - mam jak przegladam www i slucham muzyki 36 stopni na procu przy 23 stopniach temp powietrza jak myslicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 1. ALu chłodniczka - nie myślałeś o czymś miedzianym... 2. Podobny temat na tej samej stronie... 3. Znajdz mi gosci co na tej pompce jadą na 3 blokach i nagrzewnicy.... :roll: :? 4. Zainwestowałbym na Twoim miejscu w mocniejszą pompke.... ATMANA 305 lub 306 - tanie a dobre.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trutututu Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 wtedy nie myslalem dzieki za link wierz mi ze znalazlem nawet zdjecia mi dawali co do pompki to szykowalem sie na hydora jakiegos ale jeszcze zobacze dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Do 70 zł spokojnie coś kupisz. Jaką masz grafikę? Zacznij od zmiany pompki. Poszukaj na allegro i bloki.pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trutututu Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 R9550 ale wypracowalem cos pomiedzy r9600 a 9600pro :) mysle ze na allegro poszukam bloku bo na bloki.pl sa malo interesujace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_harry Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 mam pfn650, 2 bloki wiercone(duze opory) i chlodniczke(tesz duze opory), dziala, ale planuje kupic pfn-1500 do 3500 w przeciagu roku - jak sie chce, to mozna :) pfny to nie sa az takie g... pompki jak sie na tym forum pisze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trutututu Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 ja bede mial raczej frezowany blok wiec nie bedzie takich oporow.... po prostu kupie jakis blok zaloze i sie zobaczy najwyzej bede sukcesywnie najpierw pompke potem chlodnice wymienial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...