Kobrowisko Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Witam. Problem ma mój kumpel z tą płytą i procem. Próbowaliśmy "obudzić kompa na FSB200 ale nie wstaje. W czym problem???? Ktoś pomoże? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Dobra.Jeszcze raz, może za mało szczegółów podałem. No to nadrabiam. Sprzęt kumpla: MSI k7NDelta Procek XP2000 Troughbreed(odblokowany mnożnik) Pamiątka KingMax256PC400 Zasilacz Enlight HPC300-DF202(passive PFC) Reszta chyba juz nie tak ważna(grafa słaba bo FX5200 - także zasilacza ne przeciąża) P.S.Ten sam zasilacz(jest to mój) u mnie ciągnął sprzęt jak w podpisie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Nie da rady Z bólami mi wstaje na 9.5 x 200-204FSB max 1,575v core co daje 1900Mhz Wyższe mnozniki i FSB 200 na tej płycie sa nieosiągalne. Jedyne rozwiązanie - zmiana płyty(sprawdz jego proca na swojej, jak daleko pójdzie :D ) Ja przeważnie jade na kombinacji 11x190, lub 10,5 x 196 Napięcie proca default jest 1.55c, a na tych ustawieniach wrzucam 1,6v lub 1,575v L12 mod nie pomaga Więcej v core nie moge, bo sie jebie. Proc mi chodzi do 2,3 ghz, ale niestabilnie - wina tylko i wyłącznie płyty W ogole to temat nadaje się do zamkniecia, bo jest cały topik nt tej płyty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Dzięki i za to :D .Poszukam topica i poczytam co i jak, może jednak znajde coś ciekawego...... Jeszcze raz thx :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...