mongothealien Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 muuuusicie to zobaczyć: http://www.allegro.pl/showitem.php?item=7222664 :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 O kurde! Jaki ja byłem głupi że sprzedałem moje pentium 233MMX :( Jakbym chciał byłby sprawny jak conajmniej PIII 1GHZ :lol: Koleś jest świetny, powinni go zatrudnić w dziale marketingu Microsoftu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Hmmm......... ???? :lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 podobno koleś ma w piwnicy profesjonalny zakład elektroniczny i za pomocą spawarki gazowej i szlifierki oscylacyjnej potrafi z każdego niemal proca wyciagnąć 500& mocy wiecej - jutro śle mu moje p4 1,5 :!: :!: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Tu sie nie ma co smiac .To jest ekstremalne podkrecanie o 500% :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 kto go splodzil??????????? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 kto go splodzil??????????? :D Pewnie jest z probówki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 no to jak ja se rozbuduje mojego pc to p4 3GHz mu nie dorowna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...