Gość Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Niewiem czy ktoś już to zauważył ale CPU-Z ma dość poważny błąd - wyświetla czasami dość ciekawe taktowania cpu itp, trzeba tylko... tego to już nie powiem bo zaraz by się zaczeły pokazywać wyniki z super osiągami :P :lol: w każdym razie takie coś udało mi się osiągnać u siebie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 teraz ja mam pytanie co to za cyferki w cpu-z na dole w prawy rogu:?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Jak dla mnie, to LEWY dolny rog. Nie mam pojecia co to jest. Za kazdym razem wyswietla na przemian 2 rozne liczby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...