Imperator Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 czesci PC jesli masz cos do sprzedania to zapraszam na GG. czesci moga byc uszkodzone... pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 mam spalony wiatraczek 80/80 mm :) jestes zainteresowany :lol: :?: po wymianie silniczka bedzie smigac jak noofka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 czesci PC jesli masz cos do sprzedania to zapraszam na GG. czesci moga byc uszkodzone... pzdr Mam spaloną obudowe (pożar) Baby AT, kupisz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 A ja dziesięcio miesięczny, chałowy 250W zasilacz Modecom'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 a ja myshke a4 techa, 50% sprawna, wentyl 8x8 z luzami, wentyl 6x6 z jebnitym lozyskiem i cos b7y sie ejshcze znalazlo :D 2 spalone zasilacze at :P jak cos kcesh, to pish :D :lol: no jak qpie mobo, to bede mial do sprzedania mobo msi k7t pro2 na kt 133 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...