Wofek Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Tak jak w temacie.... pomóżcie bo to na Polski ! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Być Polakiem znaczy mieć obywatelstwo polskie i zżyć się z losami Polski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Cholera, ale temat, ale wszystkich zarzylo bo nikt nie odpowiedzial :twisted: :P . Ale temat przyznam nie jest trudny po dluzszym przemysleniu da rade cos napisac moja rada taka("lej wode" - teraz to sie liczy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Pierwsza zasada - lej wode jak juz to powiedzial PIT_er. Rozciagaj gdzie sie da, ale nie gadaj o glupotach. Zamiast "kwiatek byl czerwony" piszesz "na lace czerwony kwiatek kapal sie w promieniach slonca". Oczywiscien ie doslownie, bo zdanie powyzsze jest niskich lotow :) A co dla mnie znaczy byc Polakiem ? Mieszkac w kraju pelnym korupcji, niezrozumienia, pelnym chamstwa, biednym. Ale jednak w moim kraju, z pieknymi jeziorami i lasami, w kraju ktorego bym nie oddal za zaden inny, chodzbym nie wiem jak bogaty. Bo to moj kraj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 A co dla mnie znaczy byc Polakiem ? Mieszkac w kraju pelnym korupcji, niezrozumienia, pelnym chamstwa, biednym. Ale jednak w moim kraju, z pieknymi jeziorami i lasami, w kraju ktorego bym nie oddal za zaden inny, chodzbym nie wiem jak bogaty. Bo to moj kraj. Zgadza się............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Mój polonista nie znosi lania wody jak to mówi "opowieści z mchu i paproci" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Napisałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...