Skocz do zawartości
pompon

Tematy na ustna mature z polskiego

Rekomendowane odpowiedzi

Moze niech kazdy zamiesci tu swoj ktory wybral, bo a noz sie ktorys powtorzy i zawsze razniej i latwiej przygotowywac cos razem :) ja wybralem:

"Milosc jako temat utworow literackich. Zaprezentuj zagadnienie, odwolujac sie do wybranych dziel literackich."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no moze byc ciekawie

ja zdaje przymusowo z polskiego i angielskiego (na podst.) i sie biore za podstawowa fizyke (moze rozsz. jeszcze nie wiem) i rozszerzona matme i informatyke ;) wybieram sie na jakas polibude, wiec dlatego taki zestawik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam ogromna prozbe do was mozecie podac mi temat ktory wybraliscie bo robie taka fajna baze tematow :) mam takie zalozenia ze tych tematow nie jest nieskonczonosc i w koncu zaczna sie powtarzac wtedy bede mial namiar na kogos kto to pisal i bedzie latwiej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnie czeka dopoioero za 2.5 roku matura a juz mysle nad wyborem przedmiotu :) napewno rozszerzona matma a dalej to sie zobaczy moze informatyka, moze fizyka, moze WOS( a po kij mi on) zobacze :) trudna sprawa z ta matura, poprzednia matura byla duzo latwiejsza zdawalo sie jeden przedmiot i cie wszystko waliło a teraz punkty i wyscig kto wiecej i jeszcze poziomy podstawowoy i rozszerzony kurde ciezka przeprawa czeka naszych maturzystow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi