Outlander Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Więc sprawa wygląda następująco: w ustawieniach mam plik wymiany umieszczony na partycji F (2GB na FAT16 - specjalnie dla niego i TMPów) i tak było - chyba - póki nie zainstalowałem programu O&O CleverCache Professional mającego poprawic wydajność systemu. O dziwo program rzeczywiście działa ale ... przeniósł mi plik wymiany na partycje C (2GB FAT32 - dla win 98 ) i zawalił nim całe wolne miejsce !! Niestety odinstalowanie progsa nic nie dało a po usunięciu plik zostaje założony od nowa i znów zabiera całe dostępne miejsce nawet gdy w XP nic się nie dzieje, żadnych progsów w tle poprostu goły sys ... PS: Tak, wiem że lekiem na wszystko jest reinstal ale to mi nie odpowiada :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Start :arrow: Panel sterowania :arrow: System :arrow: Zaawansowane :arrow: Wydajność: ustawienia :arrow: Zaawansowane :arrow: Pamięć wirtualna: Zmień :arrow: wybierasz partycję, na której ma być plik wymiany. Mam nadzieje, że to pomoże :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Niestety to miałem na myśli pisząc: "w ustawieniach mam plik wymiany umieszczony na partycji F" W tym problem że innaczej jest ustawione a innaczej działa .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 hmm dziwna sprawa faktycznie jest tak, ze po zmianie partycji dla SWAPa stary swap zostaje, ale restart i mozna go juz wypierdzielic hmm przyjzyj sie czy Ci sie jakas pozosalosc po O&O nie laduje wraz z systemem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Niestety przeszukania rejestru i ładowania nic nie dały - to znaczy znalazłem pare pozostałości po O&O w rejestrze ale wywaleni ich nic nie dalo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilubek Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Witam A próbowałeś ustawić plik wymiany Tweak-XP Pro. Może pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Coż fajny programik ale nie pomógł ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 HOPHOP !! Pomocy !! Nikt nie potrafi pomóc ?? Czyżby czekał mnie reinstal ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Proponuje przywracanie systemu z daty przed zainstalowaniem tego całego O&O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Nie używam przywracania bo ma więcej wad niż zalet ... PS: Widze że masz taki sam dysk. Jak długo go masz i czy Twój też piszczy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 U mnie w paru przypadkach przywracanie uratowało mi du...e a co do dysku to mam go jakieś pół roku, nie piszczy tylko stuknie sobie zawsze raz podczas wyłączania kompa (jak odstawia głowicę) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 A to masz krócej ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...