Wu Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Potrzebuje coś takiego właśnie (jak w temacie). Obecnie mam Durona 1000@1200 i wentyl V7. Pytam, bo być może wyszło coś ciekawego w ostatnim czasie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Potrzebuje coś takiego właśnie (jak w temacie). Obecnie mam Durona 1000@1200 i wentyl V7. Pytam, bo być może wyszło coś ciekawego w ostatnim czasie ?Te warunki spełnia tylk WC. Zajrzyj na CPC.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Potrzebuje coś takiego właśnie (jak w temacie). Obecnie mam Durona 1000@1200 i wentyl V7. Pytam, bo być może wyszło coś ciekawego w ostatnim czasie ?Te warunki spełnia tylk WC. Zajrzyj na CPC.plNie chcę WC.... Proszę o WENTYLATOR.... momo wszystko troche jeszcze się boję WC.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Masz dobry wentylatror, a do 100zł, to nic nie ukazało się nowego, oprócz Volcano 9, ale niestety wychodzi On poza Twoją granicę cenową... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Może ten titan słynny DT5 tylko że z miedzi i z czujnikiem temoperatury. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Masz dobry wentylatror, a do 100zł, to nic nie ukazało się nowego, oprócz Volcano 9, ale niestety wychodzi On poza Twoją granicę cenową...Vulcano to bardzo dobry i wydajny wnetyl, ale niezbyt cichy... A to dla mnie bardzo ważna sprawa, w zasadzie najważniejsza tuż po wydajności... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FEAR Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Titan powinien być w sam raz. Tylko nie bierz minta. Sypią się szybciej i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Titan powinien być w sam raz. Tylko nie bierz minta. Sypią się szybciej i tyle.po 1 ktore - z wentylatorem na lozysku kulowym czy slizgowym :?: po 2 o ile szybciej sie sypia od Titanow - tzn pytam ile sprzedales tych wentylatorow MINT a ile i po jakim czasie do Ciebie wrocilo :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Masz dobry wentylatror, a do 100zł, to nic nie ukazało się nowego, oprócz Volcano 9, ale niestety wychodzi On poza Twoją granicę cenową...Vulcano to bardzo dobry i wydajny wnetyl, ale niezbyt cichy... A to dla mnie bardzo ważna sprawa, w zasadzie najważniejsza tuż po wydajności...To puść sobie tego Volcano na 7V - ja tak mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...