gilbert Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 siema. mam pytanie, czy mogę zrobić coś z moimi glośnikami aby były "głośniejsze" albo z kartą dzwiękową ? głównie chodzi mi o bass. Głośniki jakieś za 99 zyli, manta multimedia i dzwiękowa karta zintegrowana jakaś AC'97 coś takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 zapomnij na glosnikach za 99zl o basie :) i AC97 (pyrkawka) serio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 jedyne rozwiazanie jakie widze do equalizer (ble) w jakims odtwarzaczu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 kup sobie sluchawki :lol: tam przy sluchawkach za 100zl bedziesz mial juz bas;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilbert Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 ale ja mam głośniki 2 + 1, chodzi mi o to żeby głośniej grały no i żeby bass był troche lepszy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 To zmien glosniki ;) A tak serio to tak jak mowi wunat pozostaje Ci equalizer w jakims programie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 bass? manta? hehehe... kup sobie creativy 2.1 to cos tam bedzie :) a jesli nie to zostaje Ci 'efekt wow' to cos tam moze pociagniesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilbert Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 a możecie podać przykład jakiegoś programuu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 w wmp9 wiem ze masz zakladke z efekt srs wow, a w winampie masz eq :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilbert Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 spoko juz mam, dzieki za rady napewno P.S <span style="color:red;">[ciach!]</span>lone sprzety z supermarketów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...