MŁODYL Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Witam! Nie mam za dużo kasy, a potrzebuję procka i płytę za max 500 zł. Którego procka wybrać, który da się ewentualnie lepiej podkręcić. Jaką płytę do tego (musi mieć SATA, bo taki mam dysk). Proszę o pomoc w doborze. Do tego mam 2*256 ramy kingstone 400MHz i R9500 PRO. Komp ma być do grania na okres przejściowy (na gwiazdke bede mial kase i kupie moze AMD 64) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Ja wziąłbym AXP2000+ i do tego Epoxa 8KRAI. (Za prockiem będziesz musiał trochę pochodzić po sklepach, bo to już rzadkość). Ja nie znajdziesz AXP, to weź najsłabszego Semprona i tą samą płytę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Randall Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 A nie mozesz sie pomeczyc jakos do tej gwiazdki? Jak teraz kupisz plyte z prockiem, to bedziesz musial to za okolo miesiac zaczac probowac sprzedac. Albo stracisz polowe (czyli te 250 z Twoich 500), albo bedziesz sie z tym bujal na allegro i tez stracisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Poleciłbym Semprona. Składałem właśnie komputer na Sempronie 2200+ i dośc fajnie się sprawuje i nie jest takim grzejnikiem jak Celeron D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 hmmm a ja bym tu koledze doradzil kupno celerona D teraz jak nie ma bartonów w sprzedaży jest to naprawde ciekawa oferta, tania i ...super overcloacking!!! oczywiscie grzeje sie...ale celerony wytrzymuja wieksze temperatury niz procki AMDka i jak widze ze goscie z 2,5Ghz kreca na 3,5 na BOXowym coolerze to...miodzio plyta...nie wiem,musial bym cos poszukac a teraz nie mam czasu, ale z pewnoscia cos by sie ciekawego znalazlo za rozsadna cene napisz co postanowisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MŁODYL Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Po przeczytaniu artykułu http://pclab.pl/art11940.html postanowiłem kupić najtańszego Celerona D...Zaraz poszukam odpowiedniej płyty pod niego i jutro idę kupić. Jeżeli macie jakieś propozycje odnośnie płyty (good OC) to proszę podawać. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Po przeczytaniu artykułu http://pclab.pl/art11940.html postanowiłem kupić najtańszego Celerona D...Zaraz poszukam odpowiedniej płyty pod niego i jutro idę kupić. jak to po przeczytaniu..??? a nie "po poscie hardwina postanowilem" hihi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Intel Celeron D 320 2,40GHz 256k 533 BOX 300zł Asus P4P800 SE i865PE 419,00 Troche ci brakuje. KUP Semprona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...