Nessay Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 hmm dziwna sprawa mnie tkneła... juz od paru dni, myśle, ze jest to sprawa zasmieconego systemu albo sp2... sprawa wyglada tak: słucham sobie muzyki, wszystko cacy nagle ni z tad ni z owąd nie slychac muzyki, mysz nie odpowiada, klawa takze kompletna zwiecha pomaga tylko twardy reset... nie mam pojecia oczo chodzi :) mial ktos podobny problem? narazie nie chem przeinstalowac systemu, dlatego wole zapytac pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smither Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Kuurrr....Xp to kompletna pomylka zaczinjmy od tego! Xp to s.t.o.l.e.c! Zrob format i zainstaluj jakis normalny system a nie pokolorowane w paincie g.o.w.n.o Mialem Xp. Nie nie nieee xp=wieczne problemy i zapchany pc Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Kuurrr....Xp to kompletna pomylka zaczinjmy od tego! Xp to s.t.o.l.e.c! Zrob format i zainstaluj jakis normalny system a nie pokolorowane w paincie g.o.w.n.o Mialem Xp. Nie nie nieee xp=wieczne problemy i zapchany pcPzdrbyzydy ura pewnie przez SP2 takie cyrki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Kuurrr....Xp to kompletna pomylka zaczinjmy od tego! Xp to s.t.o.l.e.c! Zrob format i zainstaluj jakis normalny system a nie pokolorowane w paincie g.o.w.n.o Mialem Xp. Nie nie nieee xp=wieczne problemy i zapchany pc Pzdr Nie wygłupiaj się Smither. Nie wiem co robiłeś, że miałeś "wieczne problemy i zapchany pc". Większość problemów z systemami wynika z niewiedzy i braku umiejętności w obsługiwaniu XP. Pracuje na eXPercie od kilku miesięcy, do tej pory nie miałem żadnego BSODa, żadnych problemów. Jeśli nie potrafisz skonfigurować XP, to nie musisz od razu ogłaszać, że to cytuje: "s.t.o.l.e.c" i "g.o.w.n.o". Piszesz: "pokolorowane w paincie". Jak Ci nie pasuje Luna, to z niej zrezygnuj. Przesiądź się na widok standardowy (taki jak w 98 ) albo zrób swój styl lub zainsaluj np. aston shella. Albo najlepiej nie próbuj instalować ponownie eXPerta, bo jest dla Ciebie za trudny. Mam zajęte 78MB pamięci w XP, mógłbym zejść co najmniej do 70MB gdybym wyłączył niektóre programy. W ogóle to zachowuj się, troche kultury, bo inaczej wylecisz z tego Forum. BTW: Jaki Twoim zdaniem inny system jest lepszy? Tzw. "normalny system" to co? @Nessay Nie wiele mogę Ci pomóc :( Stawiam na sp2. Przy okazji: jak będziesz w razie robił reinstala, to zainsaluj sp2 od razu. A najlepiej jakbyś zrobił sobie instalkę XP zintegrowaną z sp2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Kuurrr....Xp to kompletna pomylka zaczinjmy od tego! Xp to s.t.o.l.e.c! Zrob format i zainstaluj jakis normalny system a nie pokolorowane w paincie g.o.w.n.o Mialem Xp. Nie nie nieee xp=wieczne problemy i zapchany pc Pzdr Jako podsumowanie od siebie dodam, że WinME to niekoniecznie najlepsza alternatywa ;] A za całokształt dotychczasowej działalności na forum posypały się punkciki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 po pierwsze... WINXP ROX... :D po drugie... zobacz podgląd zdarzeń.. windows być moze zdąrzył zarejestrować jaki program powoduje zawieszenie.. lub inwestabilną pracę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...