Gość Confi_old Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Witam ! mam sprawe a zarazem problem. Posiadam ram 2x 256 TwinMosa 400 cl2,5 i chcialem je podkrecic oraz zamontowac jakies radiatory. Problem tkwi w tym iz na pamieciach znajduja sie naklejki TwinMos oraz Gwarancja doslownie na samych kosciach :( i jesli je zdejme to trace gwarancje bo juz sie pytalem w sklepie o to :( czy jest jakis sposob na to?? prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 do napiecia 2.9V pamieci moga chodzic bez radiatorow a nie sadze zebys chcial jechac wyzej ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Witam ! mam sprawe a zarazem problem. Posiadam ram 2x 256 TwinMosa 400 cl2,5 i chcialem je podkrecic oraz zamontowac jakies radiatory. Problem tkwi w tym iz na pamieciach znajduja sie naklejki TwinMos oraz Gwarancja doslownie na samych kosciach :( i jesli je zdejme to trace gwarancje bo juz sie pytalem w sklepie o to :( czy jest jakis sposob na to?? prosze o pomoc Zamiast radiatorów możesz zamontować coś takiego... Ale naklejki mogą przeszkadzać w odprowadzaniu ciepła... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 przeciez to sa radiatorki :-) btw. gdzie takie cos dostac ? : d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=mis= Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 ja od kilku dni używam na tych kościach Thermaltake Active Memory Cooling Kit. Nalepek nieruszałem i niema problemu. Kości są zimne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 ja od kilku dni używam na tych kościach Thermaltake Active Memory Cooling Kit. Nalepek nieruszałem i niema problemu. pchanie radiatorów na polepione kości mija się z celem. i tak nie odprowadzasz z nich ciepła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yes Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 do odwaznych swiat nalezy, zerwij nalepki i jazda ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...