atomu235 Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Jaka jest różnica pomiędzy tymi płytami - Możliwości o/c, stabilność, wydajność itp. Pytam ,gdyż za kilka dni zakupię najprawdopodobniej jedną z nich... :D TIA! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcingo Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 8RDA3I posiada przede wszystkim Dual Channel i napewno lepszej jakości dźwięk, to byłby właściwy wybór, sam chciałem taką ale akurat nie było dostępnych, a ja musiałem mieć kompa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomu235 Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Czyli pamiątki można będzie ustawić w dualu? hmm... A co do dzwięku to jaka jest różnica? Aktualnie mam SB Live! i zastanawiam się czy ta karta okaże się zbędna? Czy jednak ją zachować po zakupie 8RDAEI? A względem architektury płyty (pomijając dziwięk i dual) obie są takie same? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomu235 Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Aha i co właściwie daje dual w aplikacjach i grach? Czy różnica wydajności jest naprawdę zauważalna? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcingo Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Pamiec w dualu pracuje jako 128 bitowa w singlu jako 64bit Karta dźwiękowa napewno będzie taka sama a nawet lepsza chociaz popularny soundstorm jest dopiero w 8rda+ Ja osobiście nie mam głośników dla takiej karty ale kiedyś kto wie :) Czy dual pomaga w grach i aplikacjach? napewno nie szkodzi a skoro takie rozwiązanie jest, to napewno jest lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcingo Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 a różnica miedzy 128bit a 64 jest taka jakby porównac drogę krajową z autostradą :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 "a różnica miedzy 128bit a 64 jest taka jakby porównac drogę krajową z autostradą" byc moze w prockach intela albo w kartach graficznych bo na amd to ledwo zwieksza przepustowosc pamieci, ogolna wydajnosc pozostaje bez zauwazalnych zmian. no ale co sie dziwic, drogi krajowe sa jakie sa a autostrad nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomu235 Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Logan"]"a różnica miedzy 128bit a 64 jest taka jakby porównac drogę krajową z autostradą" byc moze w prockach intela albo w kartach graficznych bo na amd to ledwo zwieksza przepustowosc pamieci, ogolna wydajnosc pozostaje bez zauwazalnych zmian. no ale co sie dziwic, drogi krajowe sa jakie sa a autostrad nie ma. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: DOBRE! thx to all Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 zdecydowanie lepiej 8RDA3I dual o doope potluc ,ale ogolnie 8RDAEI to pomylka - polowy rzeczy nie wlutowali w laminat :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...