quarantino Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Witam wszystkich forumowiczów i forumowiczki tweaka :D Od dzisiaj będe sie starał tu wypowiadać :twisted: Mam na imie Robert, moje hobby to pływanie, oc. Interesuje się komputerami i motocrosem. Sporo się wypowiadan na forum pclabu ( jestem tam pod tym samym nickiem :lol:) Mam nadzieje ze też jest tu podobna atmosfera jak ta z pclabu. Pozdrawiam wszystkich :) Quarantino btw. niedługo zobaczycie moje pierwsze wątki :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinek Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 cze!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crx-tm Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 witam cie quarantino i zapraszamy do uczestnictwa:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Witaj... I od razu radze zapoznać sie z Regulaminem forum abyś nie mial kłopotów.. Bo zdecydowana liczba początkujących ma nie przyjemności już na wstępie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 :| |/ | / / emota mówi sama za siebie :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 [...]Mam nadzieje ze też jest tu podobna atmosfera jak ta z pclabu[...]Możesz się rozczarować :|. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...