Włodi Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Mam problemy ze ściagnięciem/uruchomieniem tego odtwarzacza. Na oficjalnej stronce nVidii jest tylko jakiś patch, a wersji trial nie widać :? http://www.nvidia.com/page/nvdvd_downloadtrial.html Ściągnąłem sobie starszą wersję 1.22, lecz mam problemy z uruchomieniem jej: "Unable to find the NVIDIA Audio Decoder. This application will only run with NVIDIA decoders" :cry: -> myślałem że chodzi o zintegrowaną karte na nForce, więc ją włączyłem i dalej to samo. Chyba że chodzi o soundstorma ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 nikt nie wie? ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Nie mam nic z nVidii, więc ci nie pomogę. :cry: Jeżeli szukasz dobrego odtwarzacza DVD, to polecam mv2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Bycmoze podstawowa wersje masz na ktoryms CD od produktu NVidii, a na stronie mozna znalezc tylko patch do wersji 2.55. Jezeli chodzi o odtwarzacz DVD - to bym polecil WinDVD. http://www.intervideo.com/jsp/WinDVD_Download.jsp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 ftp://ftp.freenet.de/pub/.disk0/filepilot...ial_English.exe Wersja trial, ktorej szukasz. Polecam filemirrors.com :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Tomas dzięki za pomoc - własnie o to mi chodziło !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...