elpresspl Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Pytanie jak w temacie. Chodzi mi o to czy kosci sa w miare dobre, czy dobrze sie kreca i czy nie sa awaryjne tak jak niektore NONAME`owe DDR`y?? dziex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 IMHO warto, w wiekszosci wypadkow dobrze sie kreca :) Wiekszosc raczej je sobie chwali :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Eee, a gdzie je kupujesz? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Reed dzieki za szybka odpowiedz. Kupuje je w kolobrzegu (taka "wies" zabita dehcami nad morzem) OK. jutro pedze do sklepu zeby kupic :) Efekty krecenia przedstawie na forum :) Jeszcze raz dzieki :) respect Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Ja sie nacialem na Elixiry :( (pewnie nie mialem szczecia :cry: ) Teraz ma Kinstony i jestem bardzo zadowolny :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havranek Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 ja mam elixiry (2x256) 266, które chodzą na najbardziej wyśrubowanych timingach do wartości 154 MHz. Jest więc duża szansa, że te twoje też będą niezłe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 ja mam elixiry (2x256) 266, które chodzą na najbardziej wyśrubowanych timingach do wartości 154 MHz. Jest więc duża szansa, że te twoje też będą niezłe. a ja mam jakies nonamy 256 Mb PC2100 i kreca sie na CAS2 i 1T Command na 152Mhz :))) a na Normal na 165 przeszly bezbłędnie memtesta86 :)))) (windowsa xp grafa zwieszała :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...