Gość michals87 Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 siemka !! zainstalowalem na swoim kompie catalyst 4.9 ( 42mb) i przy ładowaniu sie pulpitu wyskakują mi dwa błedy !! nie wiecie co to mzoe byc ?? cli. exe aplikacja nie została wlasciwie zainicjowana ( 0xc00000135). Kiliknij ok zeby zakonczyc aplikacje dwa razy to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Mam to samo ale niestety nie wiem co moze byc przyczyna :roll: moze problem lezy w tym ze te stery zawieraja control center czy cos takiego i moze dlatego sie kaszani :roll: Ale bardzo chetnie dowiem sie co jest prawdziwa przyczyna :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuRi_ Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 tez mialem to samo ale nie wiem od czego te dziwy 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 zainstalujcie stery ze starym controlpanelem lub najnowsze Omegi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 wystarczy przeczytac ze stery z nowym panelem wymagaja Microsoft .NET Framework 1.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...