biedrek Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 witam zadam głupie pytanie czy wie ktos moze czym to moze byc spowodowane ze jak przesowam po pulpicie okna to one mi tak plywaja ?(mam win xp)tzn taki slad za nimi idzie i wogole brzegi okien sie robia takie nierowne nei wiem jak to wytlumaczyc tak samo jak strony przewijam to np text na stronie mi tak lajtowo plywa, przy takim wolnym przewijaniu strony to wszystko rob sie takie nieczytelne a kiedys to jak przewijalem strony to tak plynnie sie przewijało mam nadzieje ze skumaliscie pozdrawiam dodam jeszcze ze w grach to samo przy szybkim ruchu myszki obraz nei chodzi plynnie tylko tak przerywanie (chodzi mi o gry fps) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 pewnie masz standardowe sterowniki windowsowskie. na nich sie tak wlasnie dzieje. zainstaluj najnowsze stery z nvidii albo z plyty ktora dostales do karty graficznej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biedrek Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 no mi wlasnie chodzi o plywanie po isntalacji sterownikow bo przed ich instalacja to juz tak perfidnie wszystko plywa ale po instalacji sterow juz nie ale troche po isntalacji sterow okna tez plywaja tzn brzegi okna tak dziwnie sie szatkuja a w grach to samo obraz tak jakby sie szatkowal przy ruchu myszka (przy grach fpp czy tam fps) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dru Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 ewidentnie musisz przestawić w ustawieniach ekranu odświeżanie na najwyższe jakie masz dostępne dla rozdzielczości na jakiej pracujesz, bo pewnie masz ustawione na 60 Hz. Daj na więcej, nie wiem na ile Ci pozwala monitor i karta graficzna, ale pewnie coś koło 85 Hz a nawet wyżej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biedrek Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 odswiezanie w windowsie mam na 85 bo na tyle mi monitor pozwoli a w grach mam na 60 bo nie da sie zmienic chyba ze zewnetrzym programem mam refreshloocka ale kurde nie widze roznicy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 sproboj reforca do zmiany odswiezania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...