lopo Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Chcialbym podkrecic proca i nie wiem ile moge bezpiecznie krecic: procek to athlon xp 1800+ seria AGOIA :twisted: (czytalem ze sie spoko kreca), pamiatki mam kingstona - 256 Mb 266MHz kosci Nanya, plytka to asus a7v333u,chlodzenie:volcano7+,wentyl z przodu na dole-80x80(12V), pod zasilka:60x60(12V),na grafie... prosze o porady... :? :roll: :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Lepiej sobie grafę zmień, bo podkręcenie procka w Twoim przypadku raczej praktycznie nic nie da... Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Jak wyżej. A kręc ile się da. Potem obniż FSB o 3-5MHz o max. stabilnej wartości. To taka moja metoda, żeby nie męczyć za bardzo Athlonów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Lepiej sobie grafę zmień, bo podkręcenie procka w Twoim przypadku raczej praktycznie nic nie da... Pozdrawiam co ma grafa do procka ????, no chyba ze dla kogos co duzo gra , ale jak kumus jest potrzebna wydajnosc obliczeniowa , a nie losc ramek w 3dmark'u , to co ma piernik do wiatraka , z ta grafika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...