mikaelus Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Nowy! Hmm.... to chyba niedużo co nie? Ile coś takiego kosztuje w sklepie?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 zalezy gdzie, na wgk najtaniej 35 znalazlem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 to raczej normalna cena...30-32 zł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 normalnie jak normalnie u mnie zycza sobie za niego ponad 50 zybla :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 ja dalem za swojego 25 zeta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizeh Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Mój mnie kosztował 60 :!: zł jak mi go założyli w serwisie zamiast zbyt słabego coolermastera. :x Bastards!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...