kucyk Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 j.w.? chciałem coś poczytac ciekawego, a newsy jak leżą od piątku, tak leżą... czyżby nasz newswriter się rozchorował? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 zrob sam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 a mam się przejechać tam do Sosnowca :?: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 ty uwazaj zebym ja sie nie przejechał do dabrowy , wsiadam w 28 i hop juz jestem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 nie mow hop puki nie przeskoczysz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 newsy mozesz poczytac na 4press ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 ciekawe newsy zawsze można poczytac tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 ciekawe newsy zawsze można poczytac tutaaa ;> Od jakiegoś czasu często kłóciłam się ze swoją przyjaciółką. Postanowiłam przestać się z nią widywać, ale chciałam mówić jej tego wprost...buhahaha :) jednak 4press ma ciekawsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 no wiesz zalezy jak dla kogo :lol: :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 o co wam chozi? przecież som ql i trendy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 ooo nie wiedzialem ze Ania Dabrowska jest samotna... wlasnie, gdzie Bryndek? moze zaczal pisac recki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...