lobo0 Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Witam mam nastepujacy problem...Gdy chce wejsc do mojej grupy roboczej wyswietla mi sie nastepujacy komunikat: Jestem na prawach administratora Nie mam pojecia jak ten problem rozwiazac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Sprawdź w połączeniach sieciowych czy twoje połaczenie jest aktywne (niekiedy potrafi się samo wyłączyć) powinny być dwa mrugające na niebiesko monitorki, jak są szare to masz nieaktywne połączenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo0 Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 nie jestem laikiem...mam neo dzielone i wszystko chodzi na lanie. na wszytstkich kompach jest net ale po prostu nie moge wjejsc do mojej grupy roboczej to wszystko nawet patrzylem jeszcze glebiej i sprawdzalem uslugi sa jednak powlaczane te co trzeba... juz mi brakuje pomyslo co z tym zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...