MichalP [xsrx] Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 to jzu ostatnie moje przymiarki... glownie chodzi mi o agp x8 ... trqafienie w ati o dobrej wejscji to juz inne zmartwienie... na szali stoja ... Gigabyte GA-7VAX Via KT400 ATA/133 + LAN i Asus A7V8X Via KT400 + LAN + audio kwestie wydajnosci... ceny itd wziolem pod uwage... jednak chcialbym rozpatrzec mozliwosci O/C tych plyt... prosze o opinie na tematy TYLKO tych plyt z nastawieniem TYLKO na O/C :) p.s. tylko obiektywnie prosze :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Obie Mobo sa swietne :) wiec rzuc moneta ;) . A tak na powaznie to troche bardziej za Asusem jestem , ma wszytko co potrzebne czyli ponad 2V vcore oraz regulowane napecia na pamiatkach i agp . Niestety nie mialem z ta plyta stycznosci osobiscie . Jezeli chodzi o Gigabyte to tez jest ciekawa mobo , jednak malo jeszcze osob ma te plyty wiec ciezko cokolwiek powiedziec . Jezeli jeszcze nie szukales jakis porownan w necie tych plyt to polecam ta stronke ( chociaz serwisu bardzo nie lubie ;) ) http://www.in4.pl/recenzje/3xkt400/4.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 same porownania opisy itd juz jak pisalem znam... mi chodzi tylko o podkrecanie .. na wlasnie tym punkcie bedzie bazowac moja decyzja... Musi miec dobre wlasciwosci do O/C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 "]same porownania opisy itd juz jak pisalem znam... mi chodzi tylko o podkrecanie .. na wlasnie tym punkcie bedzie bazowac moja decyzja... Musi miec dobre wlasciwosci do O/C Moja mobo czyli wczesniejsza wersja Asusa kreci sie pieknie 180 Mhz FSB chodzi bardzo stabilnie , tak jak juz mowilem nie zetknalem sie z tym Asusem na kt400 jednak mysle ze do O/C bedzie tak samo dobra jak moja jak nie lepsza , wiec jezeli ja mialbym wybrac miedzy tymi dwoma plytami to bylby to Asus . Nie wiem tez jak wysoki Vcore wyciaga ta plyta Gigabyte , Asus smiga ponad 2V . Poszukaj sobie na zagranicznych serwisach testow tych plyt po O/C te barany z IN4 testow nie zrobily . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetCop Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Sam jesteś baran. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Sam jesteś baran.buahaahahaha :D A co do plyty to GA to raczej nie do OC, tez bede sie zastanawial nad kupnem plyty, jeszcze zobacze, ale chyba nie bede patrzyl pod tym kontem co ty xsrx. Pozdrowienia :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Sam jesteś baran.buahaahahaha :D A co do plyty to GA to raczej nie do OC, tez bede sie zastanawial nad kupnem plyty, jeszcze zobacze, ale chyba nie bede patrzyl pod tym kontem co ty xsrx. Pozdrowienia :roll: A niby czemu?! Wszystkie ustawienia ma z BIOS'u, a stabilność najlepszą na rynku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Sam jesteś baran.buahaahahaha :D A co do plyty to GA to raczej nie do OC, tez bede sie zastanawial nad kupnem plyty, jeszcze zobacze, ale chyba nie bede patrzyl pod tym kontem co ty xsrx. Pozdrowienia :roll: A niby czemu?! Wszystkie ustawienia ma z BIOS'u, a stabilność najlepszą na rynku. I do tego Vcore do 2,035V A co do baranów - niestety barany są wszędzie. Nie znalazłem recki, gdzie byłaby przetestowana sensownie FSB (z odblokowanym prockiem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 w jednej idzie na 165 http://www.amdworld.co.uk/gigakt4.htm w innej http://www.tweaktown.com/document.php?dTyp...dId=352&dPage=1 na 175 wyczytałem ze zalezy od biosu-testowali na f4 a jest juz f5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Sam jesteś baran. He twoje testy sa the best ( jak mozesz to pisz na jakim Biosie testy robisz ) , a za barana sorki ;) . Powiedz mi czy sprzet do testow macie tylko od Actiona ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 w jednej idzie na 165 http://www.amdworld.co.uk/gigakt4.htm w innej http://www.tweaktown.com/document.php?dTyp...dId=352&dPage=1 na 175 wyczytałem ze zalezy od biosu-testowali na f4 a jest juz f5 Tylko nigdzie nie ma wyników przy tych FSB. A 165 to imho bardzo dziwne, bo 166 wydaje się być o wiele stabilniejsze (potencjalnie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...