FatboY Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Gdzie mozna zamówić sobie grawerowane laserowo okienko (plexe) z wlasnym obrazkiem ? mozna bylo na www.x3mfactory.com ale wyskakuje mi ze stronka nie istnieje ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 www.angela.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 ja próbowałem się z nimi kontaktować i nic.... może wakacje mieli ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 a czy ktos wie ile taki zabieg + okienko kosztuje ? :P OT Czym ciąć plekse/akryl i czym wiercic dziury ewentualnie wycinac otwory ? Bo mialem kilka niemilych doswiadczen ze cialem ilekko pilka w bok i pleksa pekla albo przy wierceniu to samo ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Ja ciąłem i wierciłem dremelkiem i nic nie pękało (przy 30 tys. obrotów pleksa nie jest cięta tylko się topi :wink: ). EDIT: ______ No i odpisali mi co z grawerką (angela.pl): tj. jutro będę miał kosztorys :) (obudzili się ze snu, więc możesz tam pytać co i jak) i w końcu ruszy dalsza część Żaby MOD'a :twisted: (do znalezienia w tym dziale ŻABA MOD ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loopez Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 i ile chcieli i za jakie wymiary ta grawere ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Narazie odpisali mi że otrzymali maila i czekają na wycenę z zakładu, jak będę miał dokładną cenę to dam znać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...