bazyliszek21 Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 mam plyte glowna Suttle AK32VN.Chce do niej kupic Semprona 2200+ ale nie wiem czy bedzie dzialac bo w instrukcji sa tylko wyminione athlony Xp do 2600. pomozcie!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamil_Hamster Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 O ile pamiętam to semprony sa na FSB 166. A ta płytka idzie na 133 (na mojej [lezy teraz martwa na szafie] po OC 150). Więc bedzie Ci sempron działał, bo czemu nie w końcu to zwykły t-bred, ale z uchlastanym FSB. Do tego jeszcze niski i zablokowany mnożnik...po prostu szkoda czasu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 bedzie ci dzialac jako athlon 1200mhz co UAMD uwaza za athlona 1300+ jezeli nie planujesz jakiejs wymiany mobo to absolutnie nie warto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyliszek21 Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 dzieki za rade!! chyba faktycznie oleje te semprony,doloze troche kasy i kupie jakiegos athlona XP:) pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...