lorddeathvader Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Pomocy!! Zrobiłem konwersje mojego dysku 40gb z mp3 z NTFS na FAT32 - po reboocie okazuje sie ze...pliki pozmienialy nazwy- do 8 ok. znaków - tragedia!! ja tam miałem 9000 mp3 - a teraz mam wiekszosc nienazwanych - 3000 nazwanych.... :(((((((( prosze jesli jest jakis ratunek błagaaam na kolanach :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorddeathvader Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 luudzie błagam :( mp3 to moje zycie - nie ma jakiegos programu zeby chociaz na raz wszystkie rozszerzenia na .mp3 zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 a jakie maja rozszerzenia? bo jak jakies maja to ustaw zeby winamp to cos otwieral Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 A nie mozna by zrobic jakiegos skryptu .vbs ktory zmienia rozszezenia plikow czy cos takiego ?? Ale nie dam glowy uciac :? P.S. Kto konwertuje partycje z plikami ?? :? Potem sa takie problemy :? Ciesz sie ze wogole masz te mp3... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorddeathvader Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 jak patrze w folderach to są przerozne - wymyslane rozszerzenia... ustawienie w winampie zajmie mi wiecej jak ponowne sciaganie 60gb mp3 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...