dzidzi Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Cześć mam taki malutki problemik, otóż podczas uruchamiania komputera za każdym razem, nieważne czy jest rozgrzany, czy włączam go po 2 dniach, zawsze musze zaraz po wciśnieciu Power jeszcze raz wcisnać przycisk (czyli wyłączyć kompa) i jeszcze raz włączyć, jeżeli tego nie zrobie komp startuje normalnie dźwięki w głośniczku jak podczas standardowego uruchomienia lecz nie mam obrazu na monitorze (od samego startu jest czarny i mryga dioda). Czego to może być przyczyna, dzieje mi się to już mniej więcej 8 miesięcy (juź się przyzwyczaiłem :) ) i musze dodać , że jeszcze nigdy nie miałem problemu w trakcie grania bądź też robienia czegokolwiek (a zdaża się nie jedna noc nie przespana). Dzięki wielkie za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Na twoim miejscu zmieniłbym zasilacz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 jak wyżej.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Heh takie male pytanko co z tym zwiazany jest Radeon 8500 ?? :? Tak mi smierdzi tez na zasilacz.. zanim kupisz mozesz sprawdzic zasilacz od jakiegos kumpla...Bo to napewno nie przez Radeona 8500 ;) :P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...