kwasior21 Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Witam wszystkich, czytalem juz troche na temat odpowiedniego wyboru pamieci.Uzbieralem troche kaski i chcialbym kupic sobie kosc 512 ddr 400Mhz, ale w ogole nie moge sie zdecydowac jakie. Max moge na nie wydac okolo 550 zl.Kazdy poleca to co ma-to oczywiste, ale moze naprowadzicie mnie jakos na odpowiedni zakup, dodam tylko, ze posiadam plyte Ecsk7vta3 333Mhz , strasznie slaba plyta ale powoli zmieniam caly sprzet. Chcialbym tez kupic taka kosc, aby moc ja pozniej podkrecic odpowiednio, chce tez dokupic w pozniejszym czasie 2'ga kosc aby mogly pracowac w dualu.Hmmm trudnyy wybor :/ GeIL, Kingston, Hynix, Elixir a moze Ocz :/ Z gory dzieki za wypowiedzi. Pozdro @ll :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 aby moc ja pozniej podkrecic odpowiednio, sprecyzuj, bo dla jednego podkręcić to fsb 210 a dla drugiego to 270 :D Jak byś jeszcze dozbierał troszke kasy i zaczekał jakiś czas to miałbym dla ciebie fajny ram (fsb 230-240 2-2-2-11) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior21 Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Hmmm wlasnie nie jestem w stanie na dzien dzisiejszy napisac do ilu chcialbym podkrecic dana pamiatke , powiedzmy do takiej wartosci zebym nie musial stosowac dodatkowego chlodzenia na nia i oczywiscie zeby praca jej byla stabilna, a co do Timingow to wlasnie kompletnie sie na tym nie znam, czytalem ze pamiec uzyskuje swoje najwieksze osiagi gdy ustawi sie ja w taki sposob ze najwieksza cyfra jest suma pozostalych cyferek ale nie jestem przekonany do konca czy to prawda.Mozesz mi cos o tym napisac? Aha moglbys tez napisac jaka masz dla mnie propozycje dotyczaca tego ramu co napisales ale raczej nie chce wiecej kasy na to przeznaczac bo sam ram to nie wszystko w kompie:/ Pozdro @ll :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...