voodson Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Znalazlem taki proc? I nie wiem czy to dobra firma? Czy na pewno przysla mi ten procek? Nie wiecie ile moze kosztowac przesylka? Jakie jeszcze znacie formy ktore maja 939 3000+? http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc....-103-499&depa=0 ale ten odpada bo wyczytalem ze nie wysylaja po za granice USA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Jak masz kasę to jasne, że się opłaca. Jeśli nie to radziłbym Ci poczekać jakiś czas aż ceny się ustabilizują. Bo teraz nie jest to aż tak wielka okazja. Możesz kupić, jeśli Cię interesuję AMD64 na 754 na allegro płytę z procesorem kupisz za 1100zł, co jest niewątpliwą okazją, bo za sam procesor na 939 zapłacisz tyle, co cały ten zestaw. I jeszcze zostanie na bardzo dobry zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 nie opłaca sie pod zadnym wzgledem!!! 1.wydajnosc/cena -katastrofalnie niska. 2.w czwartym kwartale tego roku amd wprowadzi do sprzedarzy/wyprodukuje cztery razy wiecej prockow 64 niz w kwartale obecnym-nie musze mowic jak to sie odbije na cenach. jezeli spisz na forsie to mozesz sobie kupic ale na zadane pytanie"czy sie opłaca " ja odpowiadam NIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodson Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Czwart kwartal to teraz gdzies! Czyli przed swietami powinny staniec? I beda juz w polsce na 3000+? Moze nawet w paz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 TA firma nie wysyla poza granicami USA. A mnie sie wydaje,ze jednak po swietach stanieją te procki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...