michalek272 Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 a mianowicie jak na nim zrobic partycje? przez fdisk nie idzie (dysk jest raczej dobrze podlaczony bo plyta asus a7n8x-e go wykrywa) Wiec co mi poradzicie ? prosze o szybka odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Zainstaluj se xp-ka. Tam w czasie instalki mozesz zrobić partycje bez jakis tam fdisków. Ewentualnie możesz postawić system [bez robienia partycji] i już na gotwym kompie zrobić partycje przy pomocy programu partition magic [czy jakos tak]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalek272 Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 No ale w tym rzecz ze przy instalacji xp nie wykrywa tego dysku! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Bo nie wsadziles dyskietki podczas startu instalatora i nie nacisnales F6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalek272 Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Silicon Image SiI 3112 SATA Raid Driver Installation Disk -> tego mi brakuje. Pomozcie .. na pewno ktos ma to na dyskietce . Wielka prosba o ten dysk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 jest na cd dolaczonym do plyty;] jak nie - www.google.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 a nie masz dyskietki dolaczonej do mobo ? wlasnie na tej dyskietce masz wszystkie te silicony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalek272 Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 A gdzie to jest na tym cd ? bo ja troche nie kumaty :D :D :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bokos Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 SIEMA !!! Stary miałem ten sam problem. Kupiłem pc-ta zacząłem składać i przy instalacji nadziałem się właśnie na to. Dzwoniłem do sklepu gdzie kupiłem kompa a oni że płytka z driverami powinna byc i bla bla bla... osrałem ich i zadziałałem sam oczywiście z netem :) Dobra do rzeczy. Chodzi o to że podczas instalacj xp pyta o inne sterowniki które miałby zainstalować i wtedy ty wrzucasz sterowniki do swojego dyskacza, których niestety nie masz:(. No to co, wchodzisz na strone producenta płyty i tam szukasz sterowników do SATA-y ściągasz i zgrywasz na dyskietke. Jak juz to masz to reszta jest banalnie prosta jw. Acha a co do partycji to sam mam problem !! Może jest ktoś kto może pomóc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...