whpower Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Helo moze jest taki post ale szukac tutaj to jak igly w stogu siana sry za tego posta :D Mianowicie mam problem zwiazany z Pamieciami Tzn szyne proca mam na 200 a ramy auto i chodzi nie synchro tzn 6:5 a nie 1:1 pamieci ramy 333 hz jak ustawic na synchro !!! pomozcie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 A jaką masz płytę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whpower Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Plyte mam asusa a7n8x ramy mam w procentach ile mam dac jak dam sto procent to nie wlancza mi sie komp niewiem czy jeszcze napiecia niezwiekszyc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 W płytach ASUSA jest chyba regulacja procentowa. Tam gdzie się zmienia procesor. Teraz pewnie jest na 100% jak podniesiesz tą wartość na dole będzie pokazane, z jaką częstotliwością pracują RAMY. Oczywiście twoje RAMY mogą nie działać na 400MHz, dlatego możesz zwiększyć napięcie. Choć i ten zabieg może nie pomóc. Jeśli cały czas będzie się wysypywać musisz zmienić ramy na PC3200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whpower Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 dokladnie probowalem juz i niepojda na 400 :/ oka THZ :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Zmień timingi i podnieś napięcie na ram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...