zwora Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Kochani! Zwracam się z giga pytaniem! Nie wiem czemu moja Komórka nie chce wysyłać sms. Wszystko w niej działa pomijając ten feler. Można nim dzwonić. Gdy wysyłam sms to wyskakuje mi komunikat że "wiadomość nie została wysłana". Błagam was o pomoc, bo ja nie mam pomysłu co się stało złego. Jeżeli macie jakieś propozycje rozwiązania tego problemu to wdzięczny będę... Nie wiem czy mam żle skonfigurowany soft czy jakaś wada "technieczna". Z góry dziękuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 http://www.fks.pl/ tutaj masz caly vortal o siemensach wiec tam szybciej znajdziesz odpowiedz i pomoc :) BTW: chyba nie to forum z tym pytaniem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 hmm... a sprawdz jaki masz ustawiony numer do centrum SMS... Moze sie bawiles i jakas cyferke zjadles ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwora Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 hmm... a sprawdz jaki masz ustawiony numer do centrum SMS... Moze sie bawiles i jakas cyferke zjadles ;) hmm. Tak tylko gdzie się to sprawdza... To jest pytanie... Z góry dziękuje za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VRx Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 instrukcja obsługi Ci o tym coś powie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 1. Centrum sms: menu>>wiadomosci(5)>>ustawienia>>SMS>>opcje/zmiana ustawien>>centrum sms <----- To wlasnie to. Dla Ery jest 602951111, dla innych sieci nie wiem. 2. Inna opcja: mogłeś sobie zaznaczyć "sms via GPRS" - nie u każdego i nie w każdym miejscu działa. Path: menu>>wiadomosci(5)>>ustawienia>>SMS>>opcje/zmiana ustawien>>SMS via GPRS 3. Słaby zasięg (taaaaak ;) ) czasami sie burzy jak ma ~50% zasięgu, i nie wysyła esemeska, wtedy próbować do skutku :P 4. Zepsuł się telefon - kill 'im :P Więcej grze... (tfu!) opcji nie pamiętam, jak jeszcze coś mi przyjdzie do głowy, to dopiszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...