Raczy Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Witam moj problem polega na tym ze procek gdy osiagnie temp 45C 200x12,5 1,80V wali bledami czy to normalne moze jest jakis sposob na to tylko nie piszcie mi ze lepsze chlodzenie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Witam moj problem polega na tym ze procek gdy osiagnie temp 45C 200x12,5 1,80V wali bledami czy to normalne moze jest jakis sposob na to tylko nie piszcie mi ze lepsze chlodzenie :) A może po prostu proc nie wytrzymuje tych 2,5GHz przy 1,8V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 poza tym zasilacz masz troszke slaby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczy Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 sprawdzalem wszystko i jak daje nawet 2000mhz i napiecie 1.85V to gdy tylko temp przekroczy 45-46C zaraz sypie bledami nie caly czas ale wyglada to tak ze zamyka mi programy restartuje kompa itd... ponizej tej temp wszystko jest OK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...