Gość viruspl Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Witam! Przed chwilą moja karta w grach zaczęła dziwnie smurzyć. Zmieniałem dziś sterowniki ale chyba nie w tym wina po bo powróceniu do poprzednich karta działała normalnie. Po kilku testach 3dmark 2k3 zaczęła dziwnie "smurzyć" tzn. obiekty oddalone o pare cm są dobrze widoczne a te bardziej oddalone strasznie rozmazane. Co się mogło stać? Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Obniż taktowania zegarów i zobacz jak sytuacja się ma. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość viruspl Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 No nie jestem noobem :D takie rzeczy zrobiłem na początku. Ale problem rozwiązałem. Okazalo się że gdy mam podłączoną do usb irdę to robi mi takie błędy w ggrafice. Nie wiem dlaczego ale tak jest :D. Odpiąłem irdę i mam spokuj :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 No nie jestem noobem :D takie rzeczy zrobiłem na początku. Ale problem rozwiązałem. Okazalo się że gdy mam podłączoną do usb irdę to robi mi takie błędy w ggrafice. Nie wiem dlaczego ale tak jest :D. Odpiąłem irdę i mam spokuj :]No wiesz niektórzy nawet takich rzeczy zapominają więc chyba można przypomnieć :) :?: hehehe EDIT: I smużenie pisze się przez "ż" z kropką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...