TrueVanDal Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Cze! Szukam jakiegoś programiku do wgrywania(i kasowania pewnie też:) ) tapet, logosów, gier java itp. do komóry siemens c60. Wiem że jest taki program Siemens Data Suite(mam versje 10476) ale wolałbym nowszą(o ile jest) ale na stronie siemens'a gdy wchodzę do działu "Pliki do pobrania" i wybieram model telefonu to na liście plików nie ma takiego programiku :? . Potrzebuję jeszcze kabla(i tu nie wiem czy kupić USB czy po prostu na COM bo gdy instaluje tego mojego SDS to przy instalce pyta się gdzie jest podłączony telefon ale jedyne opcje to COM1 i COM2). Zgóry dziękuję za wszystkie rady. Nara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajus Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 http://www.siemens-mobile.com/cds/frontdoo...3A15546,00.html jesli to to.. to chyba to :) ale z tego co widze to jest tam ta sama wersja, ktora Ty masz pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 :D . Dzięki. Szukałem w sekcjii Download a tam tego nie było. Przy okazji z tego co tam przeczytałem wynika że SDS do modelu S55 i M55 także pasuje do Siemensa C60. Jeżeli tak i wersja jest nowsza to może i ją zobaczę :) . No a jak z tym kabelkiem-warto dopłacać nieco złociszy do wersjii pod USB czy kupić wersję pod COM?. Jeszcze raz dziękuję. Pozdro. EDIT: Teraz wszystko jasne:). Na polskiej stronie Siemensa nie ma tego programu a na angielskiej jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajus Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 ja bawilem sie dlugi okres czasu COM'em i wszystko bylo bez zarzutu.. takze wydaje mi sie, ze nie ma co sie ladowac w usb (chyba ze jest minimalna roznica) - w niektorych plytach ostatnio com'ow nie dolaczaja, takze moga byc problemy :) odkad nie moge znalezc kabla uzywam irdy i tez nie narzekam, chociaz wolalbym kabelek ;) aaa... a telefon to ME45, siemens ofc 8) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Dobra to kupuję kabel pod COM(mam go na płycie więc problemów nie będzie :wink: ). Dzięki jeszcze raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...