zayonnc Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Czy wogóle takie są bo nigdzie nie mogę znależć a muślałem o założeniu Y.S.Tech http://www.csklep.pl/product_info.php?cPat...products_id=446 na radiator procka (thermaltake volcano extreme 12) ,a jeżeli są to proszę o jakieś linki do sklepów/aukcji. Z góry dzięki. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 samemu zrób Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayonnc Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Pewnie będę musiał tak właśnie zrobić ( a chciałem iść na łatwiznę). No ale cóż jak trzeba to trzeba... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Ja zrobiłem Adaptor 80-120 z pudelka po twarożku :D Wygląda dosć makabrycznie ale sie sprawdza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...