Neonix Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Cze co sadzicie o nowym albumie TP i o remixach z tego albumu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 W wiekszym stopniu musze zainteresowac sie nowisciami wydawniczymi, bo wydaje mi sie ze jestem lekko zacofany :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 miazgaaaaa ten albumik :twisted: polecam jeszcze now pApA rOACh ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Jak wszystkie albumy The Prodigy jest wyjątkowy i ma swój klimat. W ogóle bardzo fajny, można by tego słuchać w kółko. Szczególnie podoba mi się kawałek Phoenix. polecam jeszcze now pApA rOACh :wink:A co ma piernik do wiatraka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 o nowy PR jest kosmos :) '02-papa_roach_-_not_listening' jest THE BEST! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Hotride roxuje :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 ja przesluchalem caly album i zostawilem sobie tylko SPiTFiRE reszte wywalilem. niestety to juz nie ten sam PRODiGY co kiedy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 NOwy album TP jest cięższy od starych płyt ale teżwymiata mi najbardziej podobają się kawałki You Will Be Under My Wheels i Spitfire :) Ale mam pytanko nikt z was nie słyszał remixów kawałków z nowej płytki prodigyremixed? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 http://www.prodigyremixed.com/ Jak dla mnie Spitfire, You Will Be Under My Wheels i Medusa Path z normalnej płyty i Shoot Down (Fujikato Remix) z remixow :) Płyta ogolnie jest dobra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 popieram Shoot Down (Fujikato Remix) wymiata lecz Action Radar (FakeID Mix) też jest super :) Widze że coś mało ludzi słucha The Prodigy a szkoda! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...