Pingwin Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Witam. Mam prosbe o to ile moge prosic za: Athlon XP-M 2500+ + Cooler Titan TTC-D9TB/CU + Abit NF7-SL+Zalman (ten maly zloty) na SB i NB. Wszystko kompletne z instrukcjami, pudlami etc. Bo chce sobie kupic PIV 2.8E. Jutro podam serie Athlonika... Ale za duzo w krecenie sie nim nie bawilem. Jest to wersja 1,65V, a wiec niezbyt dobra... Ale na allegro ile moglbym za to wolac? Tzn. co do krecenie to na 3600+ (2400MHz, 12x200) przy tym chlodzeniu chodzi stabilnie. Wiecej nie krecilem. Obecnie komp chodzi jako server, 2362MHz, 1,8V i 55*C w stresie (duuzym:D), z tym, ze brak wentylacji budy i buda zamknieta - dlatego taka wysoka jak dla mnie. Za pomoc z gory dziekuje :). Pozdrawiam Pingwin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Chyba pomyliles dzialy :!: Ale bana za to chyba nie dostaniesz :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Towarzyszu .. powiem ci tak jezeli mi chcesz sprzedac go to wyceniam na powiedzmy 20 zl ... to jak sprzedajesz ? A tak na serio to polecam szczegolnie jeden link ( z tamtad wez srednia i juz ) Allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 bana nie ale pewno jakies punkty karne beda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pingwin Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Na wszystkie jest gwarancja z fakturka... Ale... Wszystko na jednej fakturce jest... Sprzet kupywany w Gralu... Musze za to wszystko miec 750zl, ale mile widziane by bylo wiecej... Bo za 750zl mam PIV 2.8GHz Prescott (500zl) + Abit IC7 (250zl)... A wiec ;]... Niechcialbym byc zbyt dlugo bez kompa:D. Jeszcze raz thx za pomoc. Temat mozna juz zamknac :). I tak widze, ze narazie jedna osoba chciala pomoc, a reszta zjechala :). Excray: Dzieki :). PS. Przepraszam za umieszczenie tematu w zlym dziale :). Poprawie sie:). Jestem tu praktycznie od wczoraj (bo wczoraj pierwszy raz po czerwcu 2003 wszedlem na forum, bo mi haslo zaswitalo w glowie:D) i prosze o wyorzumialosc :). Pozdrawiam Pingwin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...