Skocz do zawartości
Pingwin

Prosba o wycene AthlonXP-M+MoBo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam prosbe o to ile moge prosic za:

Athlon XP-M 2500+ + Cooler Titan TTC-D9TB/CU + Abit NF7-SL+Zalman (ten maly zloty) na SB i NB. Wszystko kompletne z instrukcjami, pudlami etc. Bo chce sobie kupic PIV 2.8E.

Jutro podam serie Athlonika... Ale za duzo w krecenie sie nim nie bawilem. Jest to wersja 1,65V, a wiec niezbyt dobra... Ale na allegro ile moglbym za to wolac? Tzn. co do krecenie to na 3600+ (2400MHz, 12x200) przy tym chlodzeniu chodzi stabilnie. Wiecej nie krecilem. Obecnie komp chodzi jako server, 2362MHz, 1,8V i 55*C w stresie (duuzym:D), z tym, ze brak wentylacji budy i buda zamknieta - dlatego taka wysoka jak dla mnie.

Za pomoc z gory dziekuje :).

Pozdrawiam

Pingwin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na wszystkie jest gwarancja z fakturka... Ale... Wszystko na jednej fakturce jest... Sprzet kupywany w Gralu... Musze za to wszystko miec 750zl, ale mile widziane by bylo wiecej... Bo za 750zl mam PIV 2.8GHz Prescott (500zl) + Abit IC7 (250zl)... A wiec ;]... Niechcialbym byc zbyt dlugo bez kompa:D. Jeszcze raz thx za pomoc. Temat mozna juz zamknac :). I tak widze, ze narazie jedna osoba chciala pomoc, a reszta zjechala :).

Excray: Dzieki :).

PS. Przepraszam za umieszczenie tematu w zlym dziale :). Poprawie sie:). Jestem tu praktycznie od wczoraj (bo wczoraj pierwszy raz po czerwcu 2003 wszedlem na forum, bo mi haslo zaswitalo w glowie:D) i prosze o wyorzumialosc :).

Pozdrawiam

Pingwin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi