TanneR Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Mam zamiar kupić sobie Volcano7+. Jak myślicie czy to coś mi pomoże teraz mam 50C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Mam zamiar kupić sobie Volcano7+. Jak myślicie czy to coś mi pomoże teraz mam 50Czalezy wczym ma ci pomos jezeli w chlodzeniuprocka to raczej tak ale jescze niewielu go posiada w polsce wiec niewielu moze cos na jego temat powiedziec z autopsji.;poczytaj recki na zagranicznych stronkach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Najpierw napisz co masz teraz a potem sie pytaj czy to cos da. Najlepiej jakbys troche dolozyl i zrobil wodne chlodzenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Mam zamiar kupić sobie Volcano7+. Jak myślicie czy to coś mi pomoże teraz mam 50CZalezy jaki masz teraz cooler ? Pewnie masz cos niezbyt to roznice zauwazysz. Jesli jeszcze zapodasz jakos porzadna paste to jasne, ze sie oplaca brac V7+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 V7+ podobno to to jest fajne i nawet nieżle grzeje (a może chłodzi?) - jak nie złoże wc to kupie ten złom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Mam zamiar kupić sobie Volcano7+. Jak myślicie czy to coś mi pomoże teraz mam 50C Ja juz wiem co sądze, bulem napalony na ten cooler, ale nie za 140zł +wysyłka Po dłuzszych przemyslenach doszedlem do wnisku ze wole dołozyc jakies 50zł i zaiwestowac w WB? Tylko mam 2 problemy? 1) gdze mozna dostac TANIO P4 1.6a ale w wersji OME 2) mati kedy wrescie zrobisz zaczepy do P4 a tak przy okazji oplaca sie montowac WB do tego procesora, jezeli ludze na boxowych coolerach wyciagaja 2.4 z palcem w D%#. prosze o rade... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 A ja musiałem go kupić bo się dziś okazało że wujaszek chce kompa na komunię synka no oddałem mu Orba 4900 i biorę 3 tysiaki i zachrzaniam zaraz do sklepu :) Będzie pewnie Epox KHA+ i Duron 1200 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Właśnie dziś do mnie dotarł kupiłem go w 4maxie>na pierwszy rzut oka jest super i nie jest wcale taki głośny poprzednio miałem dragon orba 3 4900obr. i mniej więcej chodzi tak samo na medium ale na high już jest głośny.Bierz odrazu nie zastanawiaj się jest naprawde super :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...