Skocz do zawartości
TanneR

Co kto sądzi o Volcano 7+ ?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam zamiar kupić sobie Volcano7+. Jak myślicie czy to coś mi pomoże teraz mam 50C

zalezy wczym ma ci pomos jezeli w chlodzeniuprocka to raczej tak ale jescze niewielu go posiada w polsce wiec niewielu moze cos na jego temat powiedziec z autopsji.;poczytaj recki na zagranicznych stronkach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam zamiar kupić sobie Volcano7+. Jak myślicie czy to coś mi pomoże teraz mam 50C

Zalezy jaki masz teraz cooler ?

Pewnie masz cos niezbyt to roznice zauwazysz. Jesli jeszcze zapodasz jakos porzadna paste to jasne, ze sie oplaca brac V7+

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja juz wiem co sądze, bulem napalony na ten cooler, ale nie za 140zł +wysyłka

Po dłuzszych przemyslenach doszedlem do wnisku ze wole dołozyc jakies 50zł i zaiwestowac w WB?

Tylko mam 2 problemy?

1) gdze mozna dostac TANIO P4 1.6a ale w wersji OME

2) mati kedy wrescie zrobisz zaczepy do P4

a tak przy okazji oplaca sie montowac WB do tego procesora, jezeli ludze na boxowych coolerach wyciagaja 2.4 z palcem w D%#.

prosze o rade...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie dziś do mnie dotarł kupiłem go w 4maxie>na pierwszy rzut oka jest super i nie jest wcale taki głośny poprzednio miałem dragon orba 3 4900obr. i mniej więcej chodzi tak samo na medium ale na high już jest głośny.Bierz odrazu nie zastanawiaj się jest naprawde super :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...