lyric Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Witam. Zamierzam kupić monitor 21 calowy. Nie mam za dużo siana do wydania i chciałem sie zapytać czy ten jest dobry i czy warto: http://allegro.pl/show_item.php?item=32530041 Dzięki za odpowiedz!!! PS Chyba cos nie gra na opisie tej aukcji bo na innej stronie podają ze np plamka tego monitora wynosi 0,27 a nie 0,25 http://www.ciao.co.uk/product.php/pName/Ii...Id/4/subTabId/1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 nie wiem co to za monitor jeżeli parametry sie zgadzają to ok musisz sie z gościem ugadać że jak ci nie bedzie pasował to zwrócisz musisz sam zobaczyć jaki obraz jest na tym monitorze pewnie kradzione dlatego taka cena lub nędza monitor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 To sa uzywane monitory, najprawdopodobniej poleasingowe i pewnie z Niemiec, gdzie mozna je kupic na rynku w detalu po 70 - 120€ (w zaleznosci od marki itp.), wiec w hurcie musza kosztowac grosze. Czy bedzie dobry? Tego nie bedziesz wiedzial. Najlepiej osobiscie odbierac monitory i dogadac sie ze sprzedajacym, ze wczesniej chcesz go obejrzec. Kupujac w ciemno mozesz trafic dobrze, ale takze na wadliwy egzemplarz (geometria, zbieznosc itp) Ze swojej strony powiem, ze sam jakbym nie mial swojej Iiyamy to bym sie mocno zastanawial, czy nie kupic jakiegos 21/22" uzywanego ... np. Eizo. Ja mam swoja Iiyame juz ponad 2 lata od nowosci. Kosztowala duzo wiecej niz uzywane teraz. Na razie to 2 egzeplarz, pierwszy wrocil z serwisu martwy i wymienili na nowszy mogel, ktory ma walnieta lekko geometrie, na gorze obraz jest niostry i ma male problemy z konwergencja. Szkoda, ze udupili w serwisie stary, bardziej mi sie podobal chyba. Na marginesie dodam, ze w firmie mamy Iiyamy VM Pro 512 (22" Diamondtron) i powiem, ze obraz jest do bani jak dla mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...