Skocz do zawartości
zibi322

no i wyciolem filtry dolnoprzeoustowe

Rekomendowane odpowiedzi

To chyba w tym GF trzeba załorzyć tylko zworkę, zeby pezeobić na Quadro.Pierwszy raz o tym słyszę.

Ja tez sie przedwczoraj dowiedzialem, zalozylem zwore i karta zostala rozpoznana jako Quadro DCC :))))))))))))). To dziala ... naprawde.

Hehe, ile czasu zyles w nieswiadomosci ? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ponawiam wczesniej zadane pytanie: czy ktos ma doswiadczenie w zwiekszaniu napiecia na GPU i 'czym to sie je'?  :?

doswiadczenia nie mam ale znalazlem cos dla posiadaczy GF4 MX440 (dlugo wczytuja sie obrazki)

http://www.vr-zone.com/guides/NVIDIA/MX440VMod/

karta "smierdzi" mi Leadtekiem :!: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

doswiadczenia nie mam ale znalazlem cos dla posiadaczy GF4 MX440 (dlugo wczytuja sie obrazki)

http://www.vr-zone.com/guides/NVIDIA/MX440VMod/

karta "smierdzi" mi Leadtekiem :!:  :lol:

Dzieki! Co prawda mam Voodoo Banshee, ale moze uda mi sie jakos zorientowac w 'ogolnej idei' tego typu modow :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja sie zabieram za moda napięcia pamięci i GPU na grafice.

Dopiero co zrobiłem moda Mobo i przyszła pora na grafike.

Tylko nie za bardzo wiem czy do zwiększenia napięcia na pamięciach wystaczy połączyć z rezystorem R612 równolegle rezystor 500 omowy.

Wtedy równolegle licząc rezystancja R612 zmniejszy sie do 13X omów co da mi napięcie około 2.92V.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ogolnie to skonczy sie to sfajczeniem karty po dluzszym uzywaniu, tak samo jak P4 Northwood..

Nie rozumiem? Nie gadac ze Northwoody sie fajcza ?! Chcialem za pare tyg zmienic platforme na P4A nie strasz mnie i wytlumacz co miales na mysli :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...