Skocz do zawartości
przemo77

forumowa bluza Tweaka - jaki material ?

Rekomendowane odpowiedzi

Podoba mi sie bluza w sklepie http://www.butik.pl/b1/commodity?groupId=119893&l=pl i planuje ja nabyc w drodze zakupu (zima idzie). Poniewaz cena jest podejrzanie niska - z przesylka jakies 70 zl, to mam pytanie - moze ktos juz robil podobny zakup i jest zorientowany. Zalezy mi na tym aby byla to bluza z tego grubego, cieplego materialu, co na targowiskach (m.in. poznanskie bema) maja po 100 zl - w tym sklepie pisza ze bluza jest z materialu o gramaturze 310g. Umie ktos udzielic mi odpowiedzi czy jest to ten wlasnie gruby material, czy jakies cienkie g... podobne do zwyklych koszulek t-shirt - takie bluzy z cienkiego materialu widzialem ostatnio w M1 wlasnie po okolo 60 zl, wiec stad moje pytanie.

Gdyby bluza kosztowala ponad 100 zl kupilbym ja juz, a tak z powodu troche niskawej ceny mam watpliwosci i boje sie wyrzucic pieniadze w bloto.

PS: Jesli zly dzial to sorry - skierujcie mnie prosze na prawidlowy. A moze juz jest rozwinieta dyskusja na temat tych naszych tweakowych bluz ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm dosyc dwuznaczne wyrażenie :D... tak na OT, reed czy ten gosc w twoim avatarze to winetou ?? :wink:

Skojarz sobie obrazek, posta LPC i reeda podpis Kwisatz Haderach ;).

A propos bluzy - nie kupuj, bo ci policja za kaptur da 500 zl mandatu ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gramatura 310g jest nawet , z tym ze przy tej gramaturze to niezle targaja cena :lol:

Starszy ma produkcje i jego taga bluza tyle , ze w gramaturze 400g wychodzi jakies 40zl (oczywiscie sama produkcja) do tego Sitodruk jakies 1.50zl :lol: No ale liczy sie znaczek..

Teraz przeczytajcie sobie to co napisalem i pomyslcie jaki narzut ma nike/addidas itp. :lol: Ci to dopiero targaja , no ale musi byc kasa na utrzymanie Beckhama , Jordana itp. gwiazdek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gramatura 310g jest nawet , z tym ze przy tej gramaturze to niezle targaja cena :lol:

Starszy ma produkcje i jego taga bluza tyle , ze w gramaturze 400g wychodzi jakies 40zl (oczywiscie sama produkcja) do tego Sitodruk jakies 1.50zl :lol: No ale liczy sie znaczek..

Teraz przeczytajcie sobie to co napisalem i pomyslcie jaki narzut ma nike/addidas itp. :lol: Ci to dopiero targaja , no ale musi byc kasa na utrzymanie Beckhama , Jordana itp. gwiazdek

to moze ty zalatwisz bluze z fajnym napiskiem OVERCLOCKING albo cos takiego :) ?? chetnie bym kupił

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to moze ty zalatwisz bluze z fajnym napiskiem OVERCLOCKING albo cos takiego :) ?? chetnie bym kupił

Nie ma problemu...

Dajesz projekt haftu zamawiasz 50szt i po problemie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm dosyc dwuznaczne wyrażenie :D... tak na OT, reed czy ten gosc w twoim avatarze to winetou ?? :wink:

Odnośnie "fcipowatości" bloozacza:

Bluza jest OK, materiał gruby i solidny. Moja zaliczyła 2 prania i nadal nie odmawia współpracy, tudzież wygląda tak samo, nie zmienia też kształtów. Kaptur podwójny.

Gliny mi jeszcze nie wlepili mandata, mimo że często chodzę w niej w biały dzień, w miejscach racze publicznych :>

Nadruk (sitkodrook, czy inny chaszcz) trzyma się nadal, nie złazi itp.

Cóz jeszcze mogę o niej powiedzieć ?? chyba tylko to że jest dość duża (to nie te rozmiary co u chińczyków) i że jest fcipe 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

reed - prezentujesz sie...godnie :D

BTW. Za cholere nie moge znalezc w tym "butiku" rozmiarow ubran (i nie chodzi mi tu o S czy XL, tylko o konkretne rozmiary w cm)

Thx :oops:

BTW rozmiarów, mam XXL z kapturem i powiem Ci że jest na mnie z lekka za duża 8) no w sumie looz, bo jest luźna, tak więc możesz spoko brać jeżeli inne markowe ciuchy kupujesz np XL to bloozacza też XL, nie trzeba brać większych :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi