przemo77 Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Podoba mi sie bluza w sklepie http://www.butik.pl/b1/commodity?groupId=119893&l=pl i planuje ja nabyc w drodze zakupu (zima idzie). Poniewaz cena jest podejrzanie niska - z przesylka jakies 70 zl, to mam pytanie - moze ktos juz robil podobny zakup i jest zorientowany. Zalezy mi na tym aby byla to bluza z tego grubego, cieplego materialu, co na targowiskach (m.in. poznanskie bema) maja po 100 zl - w tym sklepie pisza ze bluza jest z materialu o gramaturze 310g. Umie ktos udzielic mi odpowiedzi czy jest to ten wlasnie gruby material, czy jakies cienkie g... podobne do zwyklych koszulek t-shirt - takie bluzy z cienkiego materialu widzialem ostatnio w M1 wlasnie po okolo 60 zl, wiec stad moje pytanie. Gdyby bluza kosztowala ponad 100 zl kupilbym ja juz, a tak z powodu troche niskawej ceny mam watpliwosci i boje sie wyrzucic pieniadze w bloto. PS: Jesli zly dzial to sorry - skierujcie mnie prosze na prawidlowy. A moze juz jest rozwinieta dyskusja na temat tych naszych tweakowych bluz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 yyyyyyyy ja tam kupouje bluzy po 50 pln i jakos nie zauwazylem by byly cienkie... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 napisz pw do reed'a, on ma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 a mozna sobie zamowic zebym miał nadruk na plecach bluzy ze swoim nickiem?? acha i czy znacie jeszcze gdzies podobne np. reality network napisa albo cos takiego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Bluza jest fcipe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 hmmm dosyc dwuznaczne wyrażenie :D... tak na OT, reed czy ten gosc w twoim avatarze to winetou ?? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 tyś widzioł kiedy winietu ?? :lol: a diune ogladales albo miateczko wcipenpiks ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 hmmm dosyc dwuznaczne wyrażenie :D... tak na OT, reed czy ten gosc w twoim avatarze to winetou ?? :wink: Skojarz sobie obrazek, posta LPC i reeda podpis Kwisatz Haderach ;). A propos bluzy - nie kupuj, bo ci policja za kaptur da 500 zl mandatu ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 @yahve: nie ten temat ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 No wiesz ciekawe co sobie pomysli policjant jak na bluzie bedzie Tweak.pl :roll: 500 zl.... :wink: P.S. Dlatego taka tania ta bluza :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Gramatura 310g jest nawet , z tym ze przy tej gramaturze to niezle targaja cena :lol: Starszy ma produkcje i jego taga bluza tyle , ze w gramaturze 400g wychodzi jakies 40zl (oczywiscie sama produkcja) do tego Sitodruk jakies 1.50zl :lol: No ale liczy sie znaczek.. Teraz przeczytajcie sobie to co napisalem i pomyslcie jaki narzut ma nike/addidas itp. :lol: Ci to dopiero targaja , no ale musi byc kasa na utrzymanie Beckhama , Jordana itp. gwiazdek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Gramatura 310g jest nawet , z tym ze przy tej gramaturze to niezle targaja cena :lol: Starszy ma produkcje i jego taga bluza tyle , ze w gramaturze 400g wychodzi jakies 40zl (oczywiscie sama produkcja) do tego Sitodruk jakies 1.50zl :lol: No ale liczy sie znaczek.. Teraz przeczytajcie sobie to co napisalem i pomyslcie jaki narzut ma nike/addidas itp. :lol: Ci to dopiero targaja , no ale musi byc kasa na utrzymanie Beckhama , Jordana itp. gwiazdek to moze ty zalatwisz bluze z fajnym napiskiem OVERCLOCKING albo cos takiego :) ?? chetnie bym kupił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Gramatura 310g jest nawet , z tym ze przy tej gramaturze to niezle targaja cena :lol: Starszy ma produkcje i jego taga bluza tyle , ze w gramaturze 400g wychodzi jakies 40zl (oczywiscie sama produkcja) do tego Sitodruk jakies 1.50zl :lol: No ale liczy sie znaczek.. Teraz przeczytajcie sobie to co napisalem i pomyslcie jaki narzut ma nike/addidas itp. :lol: Ci to dopiero targaja , no ale musi byc kasa na utrzymanie Beckhama , Jordana itp. gwiazdek to moze ty zalatwisz bluze z fajnym napiskiem OVERCLOCKING albo cos takiego :) ?? chetnie bym kupił Nie ma problemu... Dajesz projekt haftu zamawiasz 50szt i po problemie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 hmmm dosyc dwuznaczne wyrażenie :D... tak na OT, reed czy ten gosc w twoim avatarze to winetou ?? :wink: Odnośnie "fcipowatości" bloozacza: Bluza jest OK, materiał gruby i solidny. Moja zaliczyła 2 prania i nadal nie odmawia współpracy, tudzież wygląda tak samo, nie zmienia też kształtów. Kaptur podwójny. Gliny mi jeszcze nie wlepili mandata, mimo że często chodzę w niej w biały dzień, w miejscach racze publicznych :> Nadruk (sitkodrook, czy inny chaszcz) trzyma się nadal, nie złazi itp. Cóz jeszcze mogę o niej powiedzieć ?? chyba tylko to że jest dość duża (to nie te rozmiary co u chińczyków) i że jest fcipe 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 czy takie bluzy są teraz kul i trendi? 8O meFmeV? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 sa cool - sam zamowilem lecz nie bluze a szirta ze zlotu w dziwnowie ;] fotki dac taknei ? ;] kupujcie ludzie szirty i bloozy to moze na nowy serv bedzie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 dawaj screeny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Mnie na bluze korci ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 dawaj screeny Ja swoje zarzuce, miałem zrobić nowe (bezemnie inside, ale coś ładowara mi śfiruje :| ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 reed - prezentujesz sie...godnie :D BTW. Za cholere nie moge znalezc w tym "butiku" rozmiarow ubran (i nie chodzi mi tu o S czy XL, tylko o konkretne rozmiary w cm) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Mnie na bluze korci ;]pokorćmy się razem, bo mnie też :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 reed - prezentujesz sie...godnie :D BTW. Za cholere nie moge znalezc w tym "butiku" rozmiarow ubran (i nie chodzi mi tu o S czy XL, tylko o konkretne rozmiary w cm) Thx :oops: BTW rozmiarów, mam XXL z kapturem i powiem Ci że jest na mnie z lekka za duża 8) no w sumie looz, bo jest luźna, tak więc możesz spoko brać jeżeli inne markowe ciuchy kupujesz np XL to bloozacza też XL, nie trzeba brać większych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 dawaj screeny koszulka robiona wg designu pita ;] przod tyl tyle ze na mojej gnz jest napisane ;] na zlocie nie bylem ale pamiatka fajna ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo77 Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 chyba kupie - namowiliscie mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 no tez sie zastanawiam nad bluzaczem z kapturasem a nicka to mi mamcia doszyje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 no dobra jest wcipe, ale czy jest w dupe kul i trendi? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo77 Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 no dobra jest wcipe, ale czy jest w [gluteus maximus] kul i trendi? 8O a musi ? - wazne zeby byla ciepla, wygodna i ladna i zeby sie tobie podobala - reszta nie jest wazna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 no dobra jest wcipe, ale czy jest w [gluteus maximus] kul i trendi? 8O i młodzieżowa ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 BTW. Za cholere nie moge znalezc w tym "butiku" rozmiarow ubran (i nie chodzi mi tu o S czy XL, tylko o konkretne rozmiary w cm)niebieski napis tabela rozmiarow pod polem z wyborem rozmiarow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsjaninm Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 reed- ładna... kabina, tudzież łazienka :) Chyba teź sie pokusze na bluze. Jest całkiem, całkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...