dayus Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Juz To widizalem na coolingu,ale mi to nie podejdzie bo nie mam dwoch polek 5,25 wolnych :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Jedno pytanko, bo tez sie przymierzam do jakiegos panela, a nigdzie w opisach tego nie widze, czy pierwszy kanal, czyli teoretycznie ten pod wendyl z proca, mozna zasilic wlasnie z gniazdka z plyty, tak zeby dzialalo zabezpieczenie przed zablokowaniem wentyla "wbudowane" w plyte/ bios, czy niestety nie ma takiej opcji :?: Widzial ktos jakies konkretne panele ale w kolorze "bezowym", bo jakos nie pasuje srebrny, niebieski lub czarny do standartowego koloru kompa :wink: a nie chce mi sie go malowac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 jak wam sie sprawuje panel zalmana: http://www.zalmanusa.com/usa/product/view....pr_name=ZM-MFC1 ?? Bo mam zamiar kupic go,pisze,ze od 6,5V do 12V Jesli ktos ma taki panel i glosne wentyle to prosze o info czy mozna je sciszyc do poziomy prawie nieslyszalnych. i czy jak dam radiator na stabilizator (mysle,ze on tam jest) i podlacze wentyl,ktory bierze 18W a jest ten panel na 7W to czy wytrzyma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoMax72 Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Znaxcie cos jeszcze taniego z regualcja tak od 5V....pomiary temperatur na LCD, 4 wentyle.....Chciałem zauważyć, ze większość wentylatorów przy napięciu 5V, a niektóre nawet przy 6V, poprostu się zatrzymają. Więc chyba lepiej zainwestować w dobry cichy wentyl niż w panel który podaje jaknajniższe napięcie. A to panel dla roztargnionych, nałogowych palaczy :D http://mcs.pc.pl/produkt241.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 LoMax72, nie zgodze sie z Toba, poniewaz Rheobus jest na stabilizator i kondach, wiec przy starcie podaje,wieksze napiecie,zeby wentyl zastartowal i jak juz startnie wtedy zmniejsza napiecie do minimlanego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoMax72 Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Jeśli tak, to zmienia postać rzeczy. Ja gustuje w prostocie: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 ten rheobus tez jest prosty i podobny do Twojego, tylko u Ciebie sa lepiej podswietlane galki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 :?: Wie ktoś może gdzie można dostać takie czujniki temperatury jak są w Hardcano12, bo chyba uszkodziłem jeden i zaniża temp. o 10*. Jestem 100%, że to czujnik bo jak podłączyłem inny w jego miejsce to byłko ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomBros Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Też mam TT Harcano 12 ver2.0. Wszytsko mi działa OK. Zapamiętuje ustawienia. Ale (też) PISZCZY :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...