Skocz do zawartości
dayus

Jaki panel 3,5"[->5,25"] do regulacji wentylami

Rekomendowane odpowiedzi

Jedno pytanko, bo tez sie przymierzam do jakiegos panela, a nigdzie w opisach tego nie widze, czy pierwszy kanal, czyli teoretycznie ten pod wendyl z proca, mozna zasilic wlasnie z gniazdka z plyty, tak zeby dzialalo zabezpieczenie przed zablokowaniem wentyla "wbudowane" w plyte/ bios, czy niestety nie ma takiej opcji :?: Widzial ktos jakies konkretne panele ale w kolorze "bezowym", bo jakos nie pasuje srebrny, niebieski lub czarny do standartowego koloru kompa :wink: a nie chce mi sie go malowac :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak wam sie sprawuje panel zalmana: http://www.zalmanusa.com/usa/product/view....pr_name=ZM-MFC1 ??

Bo mam zamiar kupic go,pisze,ze od 6,5V do 12V Jesli ktos ma taki panel i glosne wentyle to prosze o info czy mozna je sciszyc do poziomy prawie nieslyszalnych.

i czy jak dam radiator na stabilizator (mysle,ze on tam jest) i podlacze wentyl,ktory bierze 18W a jest ten panel na 7W to czy wytrzyma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znaxcie cos jeszcze taniego z regualcja tak od 5V....pomiary temperatur na LCD, 4 wentyle.....

Chciałem zauważyć, ze większość wentylatorów przy napięciu 5V, a niektóre nawet przy 6V, poprostu się zatrzymają. Więc chyba lepiej zainwestować w dobry cichy wentyl niż w panel który podaje jaknajniższe napięcie.

A to panel dla roztargnionych, nałogowych palaczy :D

http://mcs.pc.pl/produkt241.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi