yuri Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Wczoraj włączam kompa wszystko się zaczyna kręcić lampki kontrolne wszystkie czerwone i nic więcej. Wyłączam i włączam z powrotem i wszystko działa Czyżby zasilacz nie wyrabiał :?: 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 no co jest nikt nie wie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 dobij się do tomasira Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 dobij się do tomasiraA co to miało znaczyć???? Bo chyba nawet ja nie zauważyłem (pewnikiem dogryzasz mi :? ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 z tego co pamiętam to miałeś dokładnie taki sam problem. moze źle pamiętam a na pewno nie chciałem ci dogryzać :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 z tego co pamiętam to miałeś dokładnie taki sam problem. moze źle pamiętam a na pewno nie chciałem ci dogryzać :wink:NIe. U mnie po załączeniu napięcia na listwie na chwile załączał się komp sam się włączał, a po 2 sek. sam się wyłączał... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 yuri ja miałem podobne jazdy z ta płytą przy mieszaniu z memorkami - może spróbuj je poprzekładać w bankach. (u mnie były zwieszki jak wsadzałem 512 w inny niż środkowy bank). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 kurde ale to cały czas pracowało bez ściemy a tu taki numer pierwszy raz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 a co z tą zasiłką bo ona napięć mi nie trzyma rewelacyjnie może to to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...